Birthdaybrunch.

 
 
 
 
Bjöd hem tre av de mest fantastiska människor jag har i mitt liv på födelsedagsbrunch idag. Önskar att jag fick spendera varje dag med dessa som jag gjorde förut, men nu får någon gång i månaden räcka. Imorgon är det ny vecka och nya tag. Nu blir det skype med Elin och sen ner och mysa lite med mammsen och pappsen innan läggdags. Take care!
 
 

Kommentarer
Postat av: Matte

Massa kärlek ❤️

2014-04-13 @ 21:12:40
URL: http://matildareveckaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej, jag ska snart till new york och undrar ifall du vet vad tory burch ballerinaskor kostar där? På woodbury eller i vanlig affär? Väldigt tacksam för snabbt svar!!:)

Svar: Hejsan!
Jag minns inte riktigt vad de kostade på Woodbury men skulle tippa runt 1000-1500. Eftersom utbudet av storlekar är större där så hade jag satsat på ett eller flera par där. Du har även förmåner (10% om jag minns rätt) på Macys och Bloomingdales och där har de även dessa skor men om jag minns rätt så var de lite dyrare där. Den sorten dem inte hade på woodbury var den quiltade vilket dem hade på Bloomingdales, så kan också bero lite på vilken sko du är ute efter. Hoppas det hjälpte lite :) Njut av din resa, det är en överball stad!
Hanna

2014-04-14 @ 15:29:53
Postat av: Esmeralda

Världens bästa brunch-fixare, det är minsann du Hanna! ❤️

2014-04-15 @ 23:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0