Stockholm

morgon i Stockholm 07.43.
kväll i Stockholm 18.30.

Åkte upp till ett soligt och väldigt vackert Stockholm imorse och lämnade ett regnigt och tråkigt Stockholm nu ikväll. Dock bugar och bockar jag för utbildningen med jobbet och för mina fantastiska arbetskollegor som aldrig gör en arbetsdag tråkig.Måndag.

Fick äran att äta lunch med min gamla arbetskollega Magdalena idag. Vilket fantastiskt väder det är som har intagit Malmö. Satt ute i cirka en timme och hann bränna ögonlocken på den korta tiden haha! Imorgon vankas det Stockholm med jobbet. 


Just nu.


After work denna fantastiska fredag med min fina kollega Katerina. Ha en fin helg friends.Ystads Saltsjöbad.
En bättre måndagsmorgon.Today.


Har haft en helt fantastisk, underbar ledig dag idag, såklart med den bästa jag vet men även med en stor del av min gamla klass. Ni vet när man känner att något kommer att hålla föralltid? Det gör jag med dem. Jag lovar er att jag kommer att bli gammal med dem. Finns få människor som får mig att må så bra, skratta så mycket och leva så mycket. Goodnight peeps!

Snapshots.


En fin kontranst mellan vardag och något som inte kan kallas vardag. 
Ska försöka slänga upp nästa del av NY snart (man har ju nästintill slutat sitta vid datorn sen iPhone kom till i ens liv, vilket nog är både på gott och på ont).

Det där med att åka tåg.
Birthdaybrunch.

 
 
 
 
Bjöd hem tre av de mest fantastiska människor jag har i mitt liv på födelsedagsbrunch idag. Önskar att jag fick spendera varje dag med dessa som jag gjorde förut, men nu får någon gång i månaden räcka. Imorgon är det ny vecka och nya tag. Nu blir det skype med Elin och sen ner och mysa lite med mammsen och pappsen innan läggdags. Take care!
 
 

Ett litet tips.


Äntligen gav hon ut en bok. Niotillfem. Vilken fantastisk kvinna. Ni vet ibland när man inte kan sätta ord på vissa saker man känner, det gör hon åt en. Och ni vet när någon skriver om ett scenario man mycket väl skulle kunna sätta sig in i, det gör hon också. Det må vara en kärlekshistoria, cheesy och sådär, men hon skriver så.jäkla.bra. Mina 50 minuter på tåget kändes som 2 minuter på grund av boken. Kunde inte sluta läsa för på något sätt kände man igen sig så himla mycket i den. Så mitt tips, köp den, i varje fall om kärleksböcker är något för dig. 


NYC part 1.

Första delen av en fantastisk resa tillsammans med min syster. More to come.
 
 

Bye Sweden.Äntligen är det dags, vi ses snart NY.

det lilla som räknas.

För någon dag sedan köpte jag med mig blommor hem till mina föräldrar. Glömmer ofta att visa min uppskattning till dem. I samma veva passade jag på att ta fram min kamera och knäppa av några foton, lite lätt ringrostig är man allt men det fick också ett gammalt intresse att väckas till liv. 
 
 
 
 
 

Finaste butiken.


ph by me/store iems.
En okänd liten pärla på triangeln, Malmö. Kunde inte gå in utan att få visa er hur fina grejer dem har därinne.RSS 2.0