At Skanör.


Underbara, lediga söndag.
10 days to go.

 weheartit/instagram.


My bff.


Den absolut viktigaste personen i mitt liv. Idag sade min kollega till oss: "Gud vad ni är lika varandra." Och jag vet att hon inte menar ytligt, utan att hon menar till sättet. Bara det att jag och EmmaLovisa säger samma saker vid samma tillfällen exakt samtidigt är så sjukt. Det är inte heller en gång om dagen det händer, utan flera. 

Söndagsbrunch.Bjöd hem min fina kollega på brunch idag, så glad att jag har träffat henne. Vinkade precis av henne och nu är även snart denna helgen slut. Framför mig väntar en jävligt tung jobbvecka men det är bara till att bita ihop och köra på. 
Fredag.

Produktiv dag, ganska i varje fall. Träning och planering av resa med min syster. Two weeks to go!!En liten blandning.

Imorse 08.26.
Köpte nya blommor till jobbet.
På jakt efter den perfekta bomberjackan.
Good morning.

Hektisk dag väntar innan det är dags för mig att ta helt. Förtjänade detta tyckte jag ju då..


Den där känslan..


Att känna att man varje dag tycker att det är kul att åka till jobbet. Är så tacksam att jag fått denna chansen. 
HAPPY B-DAY!Igårkväll var jag hos Fia för att fira hennes födelsedag, vilket är idag. Grattis min lilla pärla, är så tacksam för att få ha en sådan fantastisk människa som dig i mitt liv. 08.40 fredag

Tåget har rullat iväg och jag är på väg in till jobbet för ytterligare en arbetsdag, denna gång med min favvotjej Emelie vilket gör det lite enklare att åka in idag trots få timmars sömn inatt. Ha en fantastisk dag hörni!


Gant Store


Jag började att arbeta på mitt nuvarande jobb för sisådär 6 månader sedan. Jag började då som extapersonal. Idag har jag nästan en fulltidstjänst och dessutom vm-ansvar. Jag trodde aldrig, bokstavligen aldrig att det skulle ske på så kort tid men jag kan lova er att jag älskar det. Visst, det är inte så jäkla ball att åka tåg varje dag fram och tillbaka, men man vänjer sig och jag känner just nu att jag har en vardag som jag verkligen trivs med. Så, då var det också ute ur mig. Ta hand om er!


En tisdagseftermiddag.


Man glömmer väldigt ofta bort hur bortskämd man är som bor vid havet. Denna underbara utsikt hade jag eftermiddags när jag och Fanny promenerade, hur nice? Underbara, lediga lördag.


Finns inte mycket jag hellre gör än spenderar min lediga lördag tillsammans med min bästa Emma. 

RSS 2.0