tisdagstankar

Kärlek. Ett så fint ord som ändå är så mycket mer än bara fint. Det är fantastiskt, underbart, glädjande, roligt, magiskt. Men det är också brustna hjärtan och brustna löften. Det är saknad, förtvivlan och besvikelse. Det är orättvisor. Och visst gör det en rädd. För kärlek kan både vara det finaste som finns samtidigt som det kan vara raka motsatsen.

Mitt liv gick i bitar för 9 månader sen. Totalt. Och allt det jag kände, är obeskrivligt. Hur jag somnade med ögon så röda som det gick. Hur jag vaknade mitt i natten och grät. Hur jävla ensam jag kände mig. Jag var vilse och jag var så rädd. Från att åka från ett helt fantastiskt förhållande och tro att allt är som vanligt till att komma hem till ett hejdå. För mig fanns inte det och det gör det inte idag heller.

Från juni förra sommaren till idag har jag lärt mig vad kärlek är. På riktigt. Jag har sett de flesta sidor av den. Jag har sett besvikelsen, jag har sett lyckan och jag har sett förlusten. Oavsett vad, så tänker jag stå som vinnare i slutet. Och det hoppas jag att Ni också tänker göra.


stockholm

summerburst i somras.
kan fasen inte beskriva hur jävla ball/nice/grymt detta var. bästa gänget och bästa helgen. och nu drar jag dit med nästan samma liga för att se swedish house mafia på lördag, kan det bli bättre? vi ses i stockholm!

there's nothing better than

 

inspiration

we heart it / favourites by me
om ni, precis som jag, tycker om att kika igenom we heart it, kan ni hitta mig under hannalina (klicka på namnet så kommer ni direkt dit)

tuesday

spenderar min tisdag på bästa möjliga sätt, julia är här! 
 

lazy monday

taken with iphone 4 / by me.
igår var det farsdag (pappi, i love you) och det firades med jobb! så idag var det faktiskt väldigt passande att vi var lediga från skolan. ligger i sängen och har precis ätit lunch (bilden) och har dessutom varit och tränat också. ska försöka plugga lite och sen ska jag iväg och handla med pappsen.  

saturday

mysbrunch med bästis igår.
Lördag och det innebär jobb för min del. ska snart sätta mig på tåget och ser faktiskt fram emot lite jobb då vi hade after work igår, så förhoppningsvis är där kul gossip att höra! hoppas ni får en fantastiskt fin lördag!

at the end of the weekend

favoritbilden / by me.
 
har velat posta ett inlägg här enda sedan i fredags men sen insåg jag ganska snabbt att jag inte hade något kul att visa er och än idag har jag inget kul att visa er. ska försöka bli lite bättre! annars har jag haft en helg fylld med jobb och mys med julia.
 
hoppas ni har haft en fantastisk helg! 

RSS 2.0